Tuesday, October 25, 2011

AututoCAD 2007 free..


Tajuk entri kali ini Kiddo nak bagitau sofware untuk AutoCAD2007...Kiddo sendiri tertanya2 mana nak cari serial key dia..bahkan kne download sana sana sini nak cari serial key die...hampeh semua xde,,dan x dpat pun..Beberapa orang rakan bertanyakan pada Kiddo, ada tak software AutoCAD percuma. Ada tak software AutoCAD free. Kiddo cakap ada, download je.serial key??yang tu nanti la Kiddo bt cmna.. Software autacad yang lain semua berbayar termasuklah beli CD AutoCAD cetak rompak pun ade serial key..kalo salah skali pun tetap x leh nak install..

Sebenarnya, AutoCAD boley dipasang dan install..tetapi serial key die perlu diubah untuk menjadikannya valid...jadi kat sini serial key nye mudah sahaja..cuma taipkan no 111-11111111 pada bahagian serial die,, and then korang da boley guna AutoCAD 2007 tu...hahaha....senang je kan...itu la serial key die...

selamat mencuba....

place of visitor online:-