Sunday, October 23, 2011

HACK wimax P1


Ada sesiapa tak kat sini yang guna P1 wimax?

Kat sini Kiddo nak pesan kepada pemaca-pembaca semua
JANGAN la guna P1 wimax+wifi+WEP (auto define).

KENAPA ??


Kiddo akan tunjukkan 1 contoh bagi korang paham.
Kat area rumah member-member Kiddo banyak signal P1 Wimax yang sampai (ada slow ada laju).
Cuba korang tengok bawah, adakah korang pun familiar dengan KOD tersebut?

06F3B4


Itu adalah KOD default SSID bagi modem p1 wimax+wifi+WEP(auto define).
korang tengok tutorial bawah ni:
_________________

~ SSID = 06F3B4
buang angka 0 yang kat depan sekali.
Biar tinggal camni je :

6F3B4

Tambah KOD 1FFB0 selepas KOD kat atas tadi .


6F3B41FFB0

Ambil KOD yang kita buat tadi tu, kemudian taip kat

tempat yang mintak password bila korang nk connet ke signal tu.

(WEP KEY = 6F3B41FFB0)

Dapat connect kan?

korang dah jadi HACKERS sambilan secara tak sengaja!

Hahaha.. tengok la, password untuk login ke modem pun owner die tak tukar-tukar…

Xpasal-pasal boleh guna free je kan….


P/s : Sila tukar password wimax anda.
default password modem p1 wimax:
admin
admin123

place of visitor online:-