Wednesday, October 26, 2011

Total Overdose Games..

 
Post kali ni Kiddo nak share game Total Overdose plak, game ni macam game GTA jgak la.  tapi dia lebih banyak skill berbanding GTA..kire best jgak pada pendapat Kiddo.Bosan da main GTA...hacking2 buat mase ni malas tahap gaban siot...nk kene blajar dulu..kasi tulis dalam buku....hehehehehe.so, berkaitan game ni,xde la besar mana byte die,,setakat save dalam pendrive pon da boley main da...kire bgus la game ni..main tembak2,,siap panjat2 dinding lg..hahaha..

korang boleh dapatkan game Total overdose kat sini 

susah nak mampus main game tu..macam mana nak main nak bg x mati erk??

kalo korang nak cheat atau trainers die..korang jgak boleh dapatkan kat sini.


place of visitor online:-