Tuesday, January 17, 2012

Kaedah popular untuk hack password Wifi part 1

Kiddo mendapat banyak permintaan kawan2 untuk menulis tutorial tentang bagaimana untuk hack password rangkaian wayarles atau crack password WiFi. Sedangkan Kiddo sendiri masih lagi terkapai2 macamana nak hack atau crak menatang tuh..Sebenarnya, terdapat banyak tools yang disediakan secara percuma dan video YouTube yang menjelaskan tentang bagaimana korang boleh melakukan hack wifi sendiri.Sepatut nye korang explore dan buat la experimen sendiri macamna bende tu bekerja kan??banyak2 kan lah bertanye kat atuk google tu k...supaya korang paham dan pandai guna sendiri..dan INGAT..korang punye usaha sume free sebab korang yang bt sendiri dengan titik peluh korang, kalo suruh org lain ajar depan mate bukan free..mesti ade imbuhan jgak untuk org yang ajar dan bukak kelas hacking tu walaupun personally..haahaha,,

Jika korang sedang mencari kaedah yang paling mudah dan bekerja, 2 software popular yang boleh korang gunakan untuk hack password wifi Backtrack OS dan Beini 1.2.1.Untuk Beini 1.2.1 tu nanti lah kiddo buat...malas sey nak menaip...so akan datang kiddo post lah...Software tersebut ialah :-BackTrack OS
Backtrack OS adalah satu distro Linux yang khusus untuk keselamatan  profesional dan sengaja diciptakan untuk penguji penembusan. OS ini mengandungi banyak alat yang berguna untuk wayarles hacking, ujian penembusan, mengeksploitasi pelayan dan banyak lagi.Korang boleh mencari banyak video YouTube mengajar pengguna bagaimana untuk menggodam WiFi menggunakan Backtrack OS.

place of visitor online:-